Puulattia

Aidon puun tuntee. Puu on luonnon oma tuote, eikä kahta samanlaista puuta ole.

Puusta saa mitä erilaisimpia tuotteita kuten lattioita ja muita oheistuotteita kotisi sisustamiseen.

Puu kestää käyttöä ja katsetta. Sitä on helppo hoitaa ja se antaa kodillesi uudenlaisen kodikkuuden ja viihtyvyyden tunteen, eikä sitä voi muulla korvata.

KP-floors puulattioita valmistetaan tammesta, koivusta ja saarnesta.
Kaikki omanlaisiansa erinomaisia lattiapuita.

Meidän kosteantilan puulattia sopii vähäisen veden kohteisiin kuten saunan pukutilat jne.

Lämpökäsitellyt lautalattiat

KP-floors lämpökäsitellyt lattiat on kehitetty lattialämmityksen yhteyteen. Lämpökäsitelty lattia on hiljainen, lankkumainen, helppohoitoinen ja edullinen lämmittää. Lämpökäsitelty puu sopeutuu hyvin ilmankosteuden vaihteluun. Lämpökäsittelyssä puu saa kauniin ruskean värinsä, jota voi sävyttää ohennepetseillä tai valkoöljyllä.

Kysy tarjous!

Lämpökäsitellyt lautalattiat

Kysy tarjous!

Kirkkaat lautalattiat

Kirkkaat puulattiat soveltuvat parhaiten lämpimiin asuinhuoneisiin, joissa on perinteinen lämmitys ja ilman suhteellinen kosteus vaihtelee 50-65 prosentin välillä. Puulajeina ovat koivu, saarni ja tammi. Tilauksesta käytämme myös muita, esimerkiksi tiikkiä, kirsikkaa ja pähkinää. Lattioita voidaan sävyttää ja pintakäsitellä vapaasti.

Kysy tarjous!

Kirkkaat lautalattiat

Kysy tarjous!

Umpipuulattiat

Umpipuulattioissa käyttämämme puulajit ovat koivu, saarni ja tammi. Puu voi olla joko kirkata tai lämpökäsiteltyä. Umpipuulattiat soveltuvat hyvin kaakelilattian yhteyteen ja lämpimiin, kuiviin asuinhuoneisiin.

Kysy tarjous!

Umpipuulattiat

Kysy tarjous!

Erikoisleveä tammilattia pintalautasyykuviolla

Raaka-aine : Amerikan valkotammi. Paksuudet 15-50mm. Leveys 200-350mm. Pinnan paksuus 4 tai 9 tai 20 mm. Max pituus 3800mm toimitus sisältää myös lyhyempiä pituuksia. Ympäripontattu. Puuvalmis pintakäsittely asennuksen jälkeen. Erikoistuote toimitus-aika ja hinta pyydettäessä.

Kysy tarjous!

Erikoisleveä tammilattia pintalautasyykuviolla

Kysy tarjous!